CELLULOSE INBLAZEN

Wilt u cellulosevezels laten inblazen?

Bent u op zoek naar een specialist die vakkundig cellulose kan inblazen? Schakel hiervoor dan InblaasNoord in. Ons milieuvriendelijke isolatiemateriaal, genaamd Thermofloc, biedt u vele mogelijkheden en voordelen. Zo geniet u met deze isolatie, op basis van cellulose, het hele jaar door van een optimale behaaglijkheid in uw huis of bedrijfspand. Bent u benieuwd naar dit bijzondere isolatiemateriaal? En wilt u weten hoe wij dit inblazen? Lees verder of benader ons via telefoonnummer 0512-363277 voor meer informatie over cellulose inblazen.

Wat is het dat wij inblazen?

Als wij uw woning of bedrijfspand isoleren, gebruiken wij hiervoor Thermofloc als isolatiemateriaal. Dit product bestaat uit cellulosevezels. Deze zijn gemaakt van oud papier. Naast dat dit isolatiemateriaal een zeer milieuvriendelijke bron heeft, bevat Thermofloc gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Dit maakt het product geschikt voor een Nature Plus label. Nature Plus is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke bouwproducten en duurzame leefomgevingen. De isolatie van Thermofloc heeft zowel een positief effect op thermisch als akoestisch gebied. Ook heeft het vochtregulerende eigenschappen. Een laatste voordeel is dat u na het inblazen van dit isolatiemateriaal geniet van een veel lagere energierekening. Interesse? Maak een afspraak met ons.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Meer informatie over cellulose

Cellulosevezels bevatten koelende en vochtregulerende eigenschappen. Daarnaast kent het product een hoog warmte­accumulerend vermogen. Uw ruimte is dankzij dit isolatiemateriaal sterk gevrijwaard van binnendringende warmte. Cellulose zorgt er dus voor dat vertrekken die ’s zomers erg kunnen opwarmen, zoals vlieringen en bedrijfshallen, heerlijk koel blijven. Voor het inblazen van de cellulosevezels gebruiken wij enkel gecertificeerde inblaasmachines. Voordat we het isolatiemateriaal met slangen in een constructie blazen, controleren en berekenen wij uitvoerig de structuren en wanddikte van de muren. Zo kunnen we precies de juiste hoeveelheid aan isolatiemateriaal gebruiken en gaat er niets verloren. Heeft u vragen hierover? Benader ons via onderstaande contactgegevens.

De voordelen van isoleren met cellulose

Isoleren met behulp van cellulosevezels is samen te vatten in de volgende vijf woorden:

  • Isolerend
  • Behaaglijk
  • Milieuvriendelijk
  • Vochtregulerend
  • Energiebesparend

Laat ons cellulose inblazen

Wilt u ook genieten van de vele voordelen en mogelijkheden van Thermofloc isolatie, op basis van cellulose? Schakel hiervoor InblaasNoord in. Laat ons uw wensen weten via e-mailadres info@inblaasnoord.nl of telefoonnummer 0512-363277. Dan plannen we graag met u in wanneer wij onze milieuvriendelijke cellulose mogen inblazen.