CELLULOSE ISOLATIE INBLAZEN

Wilt u cellulosevezels laten inblazen?

Bent u op zoek naar een expert die vakkundig cellulose isolatie kan inblazen? Schakel hiervoor InblaasNoord in. Wij gebruiken hiervoor milieuvriendelijk isolatiemateriaal, genaamd Thermofloc. Dit biedt u vele voordelen. Zo brengt deze isolatie, op basis van cellulose, het hele jaar door een optimaal binnenklimaat in uw huis of bedrijfspand. Bent u geïnteresseerd in cellulose isolatie inblazen? Lees dan verder voor meer informatie. Of benader ons via telefoonnummer 0512-363277 voor meer informatie over isolatie inblazen.

Meer informatie over onze isolatie

Voor het isoleren van uw woning of bedrijfspand gebruiken wij Thermofloc. Dit isolatiemateriaal is gemaakt van cellulosevezels. Deze zijn afkomstig van oud papier. Dit maakt dit isolatiemateriaal milieuvriendelijk. Bovendien bevat Thermofloc gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Hierdoor draagt dit isolatiemateriaal het label Nature Plus. Dat is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke bouwproducten. Isoleren met Thermofloc heeft zowel een positief effect op thermisch als akoestisch gebied. Ook bevat het vochtregulerende eigenschappen. Tot slot geniet u met dit isolatiemateriaal van een veel lagere energierekening. Heeft u interesse hierin? Maak dan een afspraak met ons en we komen cellulose isolatie inblazen.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Alles wat u wilt weten over cellulose

Cellulosevezels zijn uitermate geschikt voor het isoleren van panden. Ze bevatten namelijk koelende, warmte-accumulerende en vochtregulerende eigenschappen. Hierdoor is uw ruimte sterk gevrijwaard van binnendringende warmte. Uw vertrekken, die ’s zomers erg kunnen opwarmen, blijven heerlijk koel dankzij de cellulosevezels. In de winter daarentegen zult u het niet koud krijgen, omdat onze isolatie de kou buiten houdt. Voor het inblazen van het isolatiemateriaal gebruiken wij alleen maar gecertificeerde inblaasmachines. Alvorens we deze gebruiken, controleren en berekenen wij uitvoerig de structuur en wanddikte van de betreffende muur. Dit maakt het mogelijk dat we precies de juiste hoeveelheid aan isolatiemateriaal gebruiken. Zo gaat er niets verloren. Wilt meer weten over cellulose isolatie inblazen? U kunt ons bereiken via onderstaande contactgegevens.

Vijf redenen om isolatie te laten inblazen

Isoleren met behulp van Thermofloc is een erg verstandig besluit vanwege de volgende vijf redenen:

  • Uitermate isolerend
  • Zeer behaaglijk binnenklimaat
  • Vochtregulerende eigenschappen
  • Milieuvriendelijke wijze van isoleren
  • Bijzonder energie- en kostenbesparend

Heeft u interesse in cellulose isolatie inblazen? Neem dan contact op met een van de medewerkers van InblaasNoord. Wij verzekeren u een goede isolatie, want wij isoleren met gezond verstand. Wij snappen dat u in de winter de warmte binnen wilt houden, en in de zomer de warmte buiten wilt houden. Daarom komen wij graag bij u cellulose isolatie inblazen. Dit draagt ook nog eens bij aan het milieu!

Wanneer mogen wij cellulose isolatie inblazen?

Neem contact met ons op als u ook wilt genieten van de vele voordelen en mogelijkheden van Thermofloc isolatiemateriaal. U kunt InblaasNoord bereiken via e-mailadres info@inblaasnoord.nl of telefoonnummer 0512-363277. Wij plannen graag met u in wanneer wij onze milieuvriendelijke en uiterst isolerende cellulose isolatie mogen inblazen.