CELLULOSE ISOLATIE

Cellulose gebruiken voor duurzaam isoleren

Bent u geïnteresseerd in cellulose isolatie voor uw woning of bedrijfspand? Maak dan een afspraak met de specialisten van InblaasNoord. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en voordelen van cellulose isolatie en over het isolatiemateriaal Thermofloc. Met deze isolatie geniet u het gehele jaar door van een optimaal binnenklimaat. Ook vertellen wij u graag waarom cellulose zo’n perfect isolatiemateriaal vormt. Maak kennis met ons door te bellen naar telefoonnummer 0512-363277. Of lees alvast verder om meer te weten te komen over cellulose isolatie.

Algemene informatie over onze isolatie

Voor het isoleren van uw woning of bedrijfspand gebruiken wij isolatiemateriaal Thermofloc. Dit product is gemaakt van vezels van cellulose. Deze zijn afkomstig uit oud papier. Dit maakt het een milieuvriendelijk isolatiemateriaal. Dat Thermofloc daarnaast gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten bevat, draagt daar ook aan bij. Thermofloc draagt het label Nature Plus. Dit is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke bouwproducten. De vochtregulerende isolatie die wij in uw muren aanbrengen, werkt zowel op thermisch als akoestisch gebied. Een extra mooi voordeel is dat u, naast een heerlijk binnenklimaat te allen tijde, van een veel lagere energierekening geniet. Dankzij het toepassen van cellulosevezels kan deze namelijk tot wel 24% verlagen. Een voorbeeld van deze duurzame isolatie is onze cellulose isolatie. Dit is goed voor zowel het milieu als uw energierekening. Klinkt u dit als muziek in de oren? Maak een afspraak met onze specialisten voor meer informatie.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

De eigenschappen van cellulose

Cellulosevezels werken zowel koelend, warmte-accumulerend en vochtregulerend. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat uw ruimte sterk gevrijwaard is van binnendringende warmte en kou. Dit maakt ons milieuvriendelijke isolatiemateriaal dé oplossing voor vertrekken die ’s zomers erg kunnen opwarmen. Denk aan vlieringen, slaapruimten onder dakbeschot en bedrijfshallen. Alvorens wij de cellulosevezels aanbrengen in uw muren, berekenen wij uitvoerig de structuren en wanddikte van de muren. Hierdoor kunnen wij precies de juiste hoeveelheid aan isolatiemateriaal inblazen. Voor het inblazen gebruiken wij gecertificeerde inblaasmachines. Heeft u vragen over Thermofloc, de machines of onze werkwijze? Benader onze specialisten via onderstaande contactgegevens.

Voordelen van isolatie met cellulose

Isoleren met behulp van cellulosevezels biedt u vele voordelen. Dit isolatiemateriaal maakt het u mogelijk:

  • Energiekosten te verlagen
  • Milieuvriendelijk te isoleren
  • Akoestiek optimaler te regelen
  • Geen materiaalverlies te krijgen
  • Woonklimaat behaaglijk te houden

Er zijn dus diverse voordelen voor het gebruik van cellulose isolatie zoals bovenstaande. Het is super hoe goed cellulose isolatie uw huis isoleert, en het milieu wordt hiermee niet beschadigd. Draag uw steentje bij aan het milieu en kies voor cellulose isolatie van InblaasNoord.

Wenst u cellulose als isolatie?

Heeft u behoefte aan de voordelen en mogelijkheden van Thermofloc isolatie? Neem dan contact op met de experts van InblaasNoord. U kunt uw gegevens, vragen en wensen naar e-mailadres info@inblaasnoord.nl opsturen. Of u neemt direct persoonlijk contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0512-363277. Dan informeren wij u graag over onze mogelijkheden, zoals cellulose isolatie.