CELLULOSEVLOKKEN ISOLATIE

Cellulosevlokken isolatie voor duurzaamheid

Heeft u interesse in cellulosevlokken als isolatie voor uw woning of bedrijfspand? Schakel dan de specialisten van InblaasNoord in. Zij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van cellulose als isolatiemateriaal. Met dit isolatiemateriaal geniet u te allen tijde van een optimale isolatie. Wilt u meer weten over de isolerende eigenschappen van cellulosevlokken? Of bent u benieuwd naar hoe wij dit isolatiemateriaal inblazen? Bel naar telefoonnummer 0512-363277 of laat u alvast informeren door onderstaande tekst over een cellulosevlokken isolatie.

Wij gebruiken Thermofloc als isolatie

Als isolatiemateriaal voor uw woning of bedrijfspand gebruiken wij het milieuvriendelijke Thermofloc. Het product is milieuvriendelijk vanwege twee belangrijke redenen. Ten eerste bestaat het uit cellulosevlokken. Deze zijn gemaakt vanuit oud papier. Zeer milieubewust dus. Daarnaast bevat Thermofloc gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Hierdoor mag dit isolatiemateriaal het label Nature Plus dragen. Nature Plus is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke bouwproducten. Wat de verdere voordelen van Thermofloc en een cellulosevlokken isolatie betreft: deze isolatie werkt zowel op thermisch als akoestisch gebied. En u verlaagt uw energierekening tot wel 24% ermee. Wenst u een cellulosevlokken isolatie of een andere vorm van isolatie? Maak een afspraak met onze specialisten.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Extra eigenschappen van cellulosevlokken isolatie

Naast dat Thermofloc milieuvriendelijk is, heeft het zeer interessante eigenschappen. Zo is het vochtregulerend en warmte-accumulerend. Dit maakt dat dit isolatiemateriaal zowel koelend en verwarmend werkt. In de zomer blijft uw pand lekker koel. En in de winter dringt de kou niet naar binnen. Thermofloc is daarmee ideaal voor vertrekken die erg kunnen opwarmen en afkoelen, zoals vlieringen, slaapruimten onder dakbeschot en bedrijfshallen. Als wij cellulosevezels mogen aanbrengen in uw muren, berekenen wij eerst uitvoerig de structuren en wanddikte van de muren. Zo kunnen wij precies de juiste hoeveelheid aan isolatiemateriaal inblazen. Het inblazen gebeurt met gecertificeerde inblaasmachines. Neem bij interesse voor een cellulosevlokken isolatie contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Voordelen van isolatie met cellulosevlokken

Isoleren met behulp van cellulose biedt u vele voordelen. Dit isolatiemateriaal maakt onder andere het volgende mogelijk:

  • Milieuvriendelijk isoleren
  • Prettiger binnenklimaat
  • Lagere energiekosten
  • Geen restmateriaal
  • Betere akoestiek

Wilt u graag deze voordelen benutten? Kies dan voor een cellulosevlokken isolatie van InblaasNoord. Deze manier van isoleren is erg milieuvriendelijk. Ook is het aanschaffen van een cellulosevlokken isolatie erg voordelig. U bespaard geld omdat u lagere energiekosten gaat hebben. Het belangrijkste; een cellulosevlokken isolatie zorgt voor uw gewenste binnenklimaat. In de winter houd u de koude lucht buiten en de warme binnen. In de zomer is dit andersom. Er is niks zo fijn als een goed binnenklimaat. Bent u het hier mee eens? Neem dan contact op met InblaasNoord.

Interesse in een cellulosevlokken isolatie?

Bent u benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van Thermofloc isolatie? Benader dan de experts van InblaasNoord. Stuur uw vragen of wensen naar e-mailadres info@inblaasnoord.nl. Of bel direct naar telefoonnummer 0512-363277. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en voordelen van een cellulosevlokken isolatie.