DAMPOPEN BOUWEN

Natuurlijke isolatie bouwen is de toekomst

Bent u benieuwd naar de voordelen van dampopen bouwen? Laat u adviseren en inspireren door de experts van InblaasNoord. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van duurzame isolatie. Hierdoor kunnen wij van uw woning een dampopen constructie maken. Een intelligent isolatiesysteem. Wij bouwen uw pand zo om dat u het ‘s zomers aangenaam koel en ‘s winters lekker warm heeft. Dat alles is mogelijk zonder dure en milieubelastende verwarmingssystemen. Dit maakt uw geïsoleerde woning uitermate geschikt voor langdurig gebruik. Bel 0512-363277 of lees meer over dampopen bouwen.

Hoe bouw je dampopen?

Dampopen is een bouwconstructie die gebruik maakt van natuurlijke isolatiematerialen met vochtregulerende eigenschappen. Dit resulteert in een zogeheten ademend binnenklimaat met een natuurlijke vocht- en warmteregulering. Er wordt in een dampopen constructie gezorgd voor voldoende dampafvoer, zodat de lucht droger is. Zeker in ruimtes waar veel damp gecreëerd wordt, zoals in keukens en douches, biedt deze bouwwijze de uitkomst. Het vocht dat binnenshuis ontstaat, wordt afgevoerd door de constructie en afgegeven aan de buitenlucht. Dit voorkomt dampproblemen, zoals schimmel, vochtophoping, lekkages en scheuren. Voor het creëren van zo’n constructie maken wij gebruik van het milieuvriendelijke Thermofloc. Lees verder om hier meer over te weten te komen over dampopen bouwen.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Het isolatiemateriaal voor een dampopen huis

Om uw woning vrij van damp en vocht te krijgen, blazen wij graag het duurzame Thermofloc in uw muren en tussen uw plafond en een verdiepingsvloer. Dit isolatiemateriaal werkt vochtregulerend, brandwerend, (geluids)isolerend, warmte-accumulerend en koelend. Naast de duurzame bron van Thermofloc, namelijk cellulosevezels uit oud papier, gebeurt het bouwen het bouwen ervan ook zeer bewust. Eerst berekenen we de structuur en wanddikte van uw muren. Dan meten we aan de hand daarvan hoeveel Thermofloc er nodig is voor het isoleren. Zo gaat er geen isolatiemateriaal verloren. Vervolgens blazen we de cellulosevezels met volledig gecertificeerde inblaasmachines in uw muren. Tot slot wordt het isolatiemateriaal samengeperst in uw muren tot een optimale isolatielaag. Wij willen graag uw woning dampopen bouwen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wat duurzaam bouwen zoal brengt

Wilt u wonen in een passieve, milieuvriendelijke, vochtvrije en duurzame woning? Erg verstandig. Het brengt u enorm veel mooie voordelen. Wat dacht u van een:

  • Prettiger woonklimaat
  • Lager energieverbruik
  • Betere geluidsisolatie
  • Waardevollere woning
  • Duurzamere levenswijze

Wilt u graag gebruik maken van al deze voordelen? Laat uw isolatie dan dampopen bouwen. Hierdoor kan alle vocht uit uw huis ontsnappen. Vooral bij uw badkamer is dampopen bouwen een uitkomst. De vocht van het douchen blijft niet hangen en zo voorkomt u schimmels. Ook heeft u een lekker binnenklimaat wanneer u kiest om dampopen te bouwen.

Wij komen graag uw dampopen huis bouwen

Bent u op zoek naar een ervaren en vakkundige professional die uw duurzame woning kan bouwen? Schakel dan de specialisten van InblaasNoord in. Wij informeren u graag over alle voordelen en mogelijkheden van vochtregulerende bouwconstructies. U bereikt ons via info@inblaasnoord.nl of 0512-363277. Wij zijn graag uw partner in het dampopen bouwen van uw pand.