DUURZAAM ISOLATIEMATERIAAL

Duurzaam isoleren is de oplossing

Wilt u uw vloeren, plafond of muren laten voorzien van duurzaam isolatiemateriaal? Bespreek uw wensen dan met InblaasNoord. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van milieuvriendelijk isolatiemateriaal. Wij realiseren graag een intelligent isolatiesysteem in uw woning of bedrijfspand. Hiermee heeft u het ‘s zomers aangenaam koel en ‘s winters lekker warm. Kortom, u geniet dus te allen tijde van een optimale behaaglijkheid. Heeft u interesse in duurzaam isoleren? Bel dan snel naar 0512-363277. Of lees verder om meer te weten te komen over wat ons duurzaam isolatiemateriaal voor u kan betekenen.

Meer informatie over ons duurzaam isolatiemateriaal

De specialisten van InblaasNoord gebruiken de isolatie van Thermofloc om mee te isoleren. Thermofloc bestaat uit cellulosevlokken. Deze worden vervaardigd vanuit oud papier. Een ander duurzaam punt van Thermofloc is dat het gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten bevat. Dit zorgt ervoor dat Thermofloc te kwalificeren is als Nature Plus. Dit is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke bouwproducten. Verder draagt Thermofloc enkele mooie eigenschappen. Het is vochtregulerend, brandwerend, (geluids)isolerend, warmte-accumulerend, koelend en bestand tegen ongedierte. Een laatste groot voordeel is dat u dankzij deze isolatie enorm kunt besparen op uw energiekosten. Tot wel 24%. U helpt zowel uzelf als het milieu als u kiest voor duurzaam isolatiemateriaal van InblaasNoord. Is dit wat u wenst? Benader dan onze specialisten voor een afspraak.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Ook onze aanpak is duurzaam

Wij vinden het belangrijk dat ons isolatiemateriaal van duurzame kwaliteit is. Dit uitgangspunt vertalen wij graag ook in onze werkwijze. Voordat wij de cellulosevezels in uw muren aanbrengen, berekenen wij zorgvuldig de structuur en de wanddikte van uw muren. Dit doen wij zodat we precies weten hoeveel we kunnen inblazen. Wordt vooraf niet berekend hoeveel ruimte er is, dan kan er kostbaar materiaal verloren gaan. Het inblazen van de cellulosevlokken gebeurt met speciaal hiervoor uitgeruste inblaasmachines. Deze zijn uiteraard volledig gecertificeerd. De cellulosevlokken worden met slangen in de constructie geblazen. Daar worden ze samengeperst tot een optimale isolatielaag. Wanneer u voor InblaasNoord kiest u voor duurzaam isolatiemateriaal. Benader onze experts voor meer informatie.

Ons isolatiemateriaal is niet alleen maar duurzaam

Naast de duurzame eigenschap, geniet onze isolatie van nog vele extra voordelen. Zo zorgt het voor een:

  • Verbetering van uw woonklimaat
  • Verhoging van uw geluidsisolatie
  • Verlaging van uw energieverbruik

Wilt u ook graag gebruik maken van duurzaam isolatiemateriaal? Neem dan contact op met een medewerker van InblaasNoord. Wij geven u graag advies over duurzaam isolatiemateriaal. U draagt bij aan een goed milieu, maar ook zal u uw eigen energiekosten verlagen. Help het milieu en uzelf door te kiezen voor duurzaam isolatiemateriaal van InblaasNoord. Neem contact op via onderstaande gegevens.

Interesse in duurzaam isolatiemateriaal?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen en mogelijkheden van ons isolatiemateriaal? Maak een afspraak met de experts van InblaasNoord. Mail naar info@inblaasnoord.nl of bel naar telefoonnummer 0512-363277. Wij voorzien uw muren graag van duurzaam isolatiemateriaal.