DUURZAME ISOLATIE

Isoleren op duurzame wijze

Bent u op zoek naar duurzame isolatie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden die InblaasNoord u te bieden heeft. Wij leveren isolatiemateriaal van het merk Thermofloc. Dit is een intelligent isolatiesysteem, waarmee u het ‘s zomers aangenaam koel heeft en ‘s winters lekker warm. Deze vorm van isolatie zorgt dus te allen tijde voor een optimale behaaglijkheid. Bent u benieuwd naar onze duurzame oplossingen? Wilt u dat wij ons milieuvriendelijke isolatiemateriaal in uw pand inblazen? Neem dan contact met ons op via 0512-363277. Of lees verder om meer te weten te komen over onze duurzame isolatie.

Wat is Thermofloc isolatie?

Thermofloc is een isolatiemateriaal dat bestaat uit cellulosevezels. Deze vezels worden vervaardigd uit oud papier. Bovendien bevat Thermofloc gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Dankzij deze duurzame realisatie, is Thermofloc te kwalificeren als Nature Plus. Nature Plus is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke producten in de bouw. Thermofloc isoleert optimaal op zowel het gebied van thermisch comfort als op het vlak van geluidsisolatie. Daarnaast werkt het vochtregulerend. Uit onderzoek is tot slot gebleken dat het toepassen van de cellulosevezel uw energieverbruik tot wel 24% kan verlagen. Heeft u hier interesse in deze duurzame isolatie? Maak een afspraak met onze specialist.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Het toepassen van onze duurzame vezels

Cellulosevezels kunnen dienst doen als inblaasisolatie, als geperst plaatmateriaal en als injectie-isolatie. Thermofloc is uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenmuren. Het inblazen van de vezels gebeurt met speciaal hiervoor uitgeruste inblaasmachines. InblaasNoord werkt enkel met gecertificeerde inblazers. Alvorens we met het inblazen beginnen, berekenen we de structuren en wanddikte van de muren uitvoerig. Het isolatiemateriaal wordt vervolgens in precies de juiste hoeveelheid met slangen in de constructie geblazen. Daar wordt het samengeperst tot een optimale isolatielaag. Benader onze experts als u zelf ook Thermofloc in uw muren wilt hebben. Door te kiezen voor onze duurzame isolatie draagt u ook een steentje bij aan het milieu.

Voordelen van isolatie op duurzame wijze

Ons isolatiemateriaal levert u de volgende voordelen op:

  • Verlaging van energieverbruik
  • Milieuvriendelijk isolatiemateriaal
  • Zeer aangenaam woonklimaat en geluidsisolatie
  • Geen koudebruggen door een aaneengesloten isolatie
  • Geen afval, omdat precies de juiste hoeveelheid wordt ingeblazen

Wilt u graag van deze voordelen profiteren? Kies dan voor duurzame isolatie van InblaasNoord. Niet allen u profiteert van deze voordelen, maar ook het milieu. Onze duurzame isolatie functioneert zoals behoren. In de winter houd het de warmte binnen en in de zomer houd het de koele lucht binnen. Neem via onderstaande gegevens contact op met een medewerker van InblaasNoord en laat u informeren over duurzame isolatie.

Interesse in onze duurzame isolatie?

Heeft u interesse in de voordelen en mogelijkheden van Thermofloc isolatie? Maak dan een afspraak met de specialisten van InblaasNoord. Dit kan via e-mailadres info@inblaasnoord.nl. Wilt u direct persoonlijk contact? Bel dan naar telefoonnummer 0512-363277. Wij helpen u graag aan de juiste duurzame isolatie.