GELUIDSISOLATIE VERDIEPINGSVLOER

Last van geluiden via een verdiepingsvloer?

Bent u op zoek naar de juiste geluidsisolatie voor een verdiepingsvloer? Kies dan voor het isolatiemateriaal van InblaasNoord. Wij brengen graag cellulose aan als isolatiemateriaal in uw verdiepingsvloer. Dit is namelijk uitermate geschikt als geluidsisolatie. Wilt u meer weten over ons isolatiemateriaal? Bent u op zoek naar specifieke oplossingen? Lees verder voor meer informatie. Of bel direct naar telefoonnummer 0512-363277 voor een afspraak. Wij informeren u graag over wat onze geluidsisolatie in uw verdiepingsvloer voor u kan betekenen.

Voordelen van het isoleren van een verdiepingsvloer

Het isoleren van uw verdiepingsvloer biedt u vele voordelen. Ten eerste geniet u van stukken minder irritatie van geluidsoverlast. Daarnaast woont u niet langer bezorgd. U hoeft zich namelijk niet meer te druk te maken over enig overlast van uw geluiden. Ook heeft het daardoor aantrekkelijke gevolgen voor uw relatie met uw onderburen. Een goed geïsoleerd huis heeft bovendien een positief effect op het huurbedrag of de verkoopwaarde van uw woning of appartement. Het van belang een goed geïsoleerde verdiepingsvloer is daarmee niet te onderschatten. Immers, een goede geluidsisolatie kan het verschil betekenen tussen prettig wonen en mateloze irritatie. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze oplossingen en meer informatie over een geluidsisolatie verdiepingsvloer.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Het aanbrengen van onze geluidsisolatie

Als isolatiemateriaal gebruiken wij het milieuvriendelijke Thermofloc. Dit bestaat uit cellulosevlokken, gemaakt van oud papier. Bovendien bevat het gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Dankzij deze milieuvriendelijke eigenschappen draagt dit isolatiemateriaal het label Nature Plus. Dit internationale keurmerk wordt gegeven aan milieuvriendelijke bouwproducten. Thermofloc is vochtregulerend, warmte-accumulerend, koelend en zeer energiebesparend. Het isolatiemateriaal wordt onder hoge druk naadloos ingeblazen in uw vloer. Die kan via gaten in de vloer of via het plafond aan de onderzijde. De eventuele gaten worden daarna gedicht met een kurk. Ook kunnen ze prima afgewerkt worden. De vloer en het plafond hoeven niet gedemonteerd te worden. Een verbouwing is via InblaasNoord dus niet nodig. Neem contact op met een collega van InblaasNoord voor meer informatie over een geluidsisolatie verdiepingsvloer.

De voordelen van onze geluidsisolatie op uw verdiepingsvloer

Uw pand isoleren middels cellulose biedt u vele voordelen op. Zo werkt ons isolatiemateriaal:

  • Milieuvriendelijk
  • Geluidsisolerend
  • Energiebesparend
  • Klimaatbeheersend
  • Materiaalbesparend

Bovenstaande voorbeelden zijn niet de enige voordelen die een geluidsisolatie verdiepingsvloer bieden. Wanneer u een geluidsisolerende verdiepingsvloer heeft kunt u namelijk ook een betere band krijgen met uw buren. Er is dankzij een geluidsisolatie verdiepingsvloer namelijk geen overlast. Ook geeft een geluidsisolerende verdiepingsvloer geen overlast aan het milieu. De isolaties van InblaasNoord zijn erg duurzaam.

Behoefte aan een duurzame geluidsisolatie voor uw verdiepingsvloer?

Heeft u interesse in de vele voordelen van Thermofloc geluidsisolatie? Neem dan contact op met de specialisten van InblaasNoord. Stuur uw vragen en wensen vrijblijvend op naar e-mailadres info@inblaasnoord.nl. Of benader ons via telefoonnummer 0512-363277. Dan bespreken wij graag al uw mogelijkheden aangaande geluidsisolatie van verdiepingsvloeren.