INBLAZEN CELLULOSE

Overweegt u cellulosevezels te laten inblazen?

Bent u op zoek naar een expert in het vakkundig inblazen van cellulose? Schakel dan InblaasNoord in. Ons milieuvriendelijke isolatiemateriaal, genaamd Thermofloc, levert u vele mogelijkheden en voordelen op. Zo geniet u met deze isolatie, gemaakt van cellulose, te allen tijde van een optimale behaaglijkheid in uw huis of bedrijfspand. Wij informeren u graag over dit bijzondere isolatiemateriaal. Zo wijzen wij u met plezier op hoe wij dit zo economisch mogelijk kunnen inblazen. Lees verder om hierachter te komen of vraag naar meer informatie over het inblazen van cellulose via telefoonnummer 0512-363277.

Informatie over de isoleringsoptie inblazen cellulose

Voor het isoleren van een woning of bedrijfspand, gebruiken wij het milieuvriendelijke Thermofloc als isolatiemateriaal. Omdat dit product bestaat uit cellulosevezels, gemaakt van oud papier, is kiezen voor Thermofloc een zeer milieubewuste keuze. Daarnaast bevat Thermofloc gegarandeerd geen ammoniumzouten en boorzouten. Ook dat maakt dit isolatiemateriaal geschikt als drager van het keurmerk Nature Plus. Dit internationale keurmerk wordt gegeven aan milieuvriendelijke bouwproducten en duurzame leefomgevingen. De cellulosevezels van Thermofloc hebben een positief effect op zowel thermisch als akoestisch gebied. Daarnaast heeft het vochtregulerende eigenschappen. Tot slot ontvangt u voortaan, na het inblazen van dit isolatiemateriaal, een veel lagere energierekening. Maak een afspraak met ons bij interesse voor het inblazen van cellulose.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

De werking van cellulose

Cellulosevezels bevatten koelende en vochtregulerende eigenschappen en hebben een warmte­accumulerend vermogen. Uw pand is hierdoor sterk gevrijwaard van binnendringende warmte. Vertrekken die ’s zomers erg kunnen opwarmen, zoals vlieringen en bedrijfshallen, blijven dankzij cellulose heerlijk koel. Het inblazen van de cellulosevezels gebeurt met gecertificeerde inblaasmachines. Voordat we met slangen de Thermofloc in uw constructie blazen, berekenen onze specialisten uitvoerig de structuren en wanddikte van de muren. Hierdoor kunnen we precies de juiste hoeveelheid aan isolatiemateriaal gebruiken. Zo gaat er niets verloren. Benader ons via onderstaande contactgegevens als u hier meer informatie over wenst.

Isoleren met cellulose in vijf woorden

Isoleren met behulp van Thermofloc is samen te samen in de volgende vijf voordelen:

  • Betere isolering
  • Behaaglijk klimaat
  • Milieuvriendelijk wonen
  • Energiebesparende voordelen
  • Vochtregulerende eigenschappen

Wanneer u wilt profiteren van deze voordelen kunt u contact opnemen met een collega van InblaasNoord. Wij geven graag advies over het inblazen van cellulose. Wist u dat cellulose inblazen de duurzaamste manier van isoleren is? Ga voor duurzaam en maak de keuze inblazen cellulose als uw isolering.

Wij zijn uw partner voor het inblazen van cellulose

Wilt u meer informatie ontvangen over de isolerende eigenschappen van cellulose? Of heeft u vragen over Thermofloc in het algemeen? Benader hiervoor de specialisten van InblaasNoord in. U kunt ons bereiken via e-mailadres info@inblaasnoord.nl. Of bel direct naar telefoonnummer 0512-363277. Wij maken graag met u een afspraak voor de optie inblazen cellulose.