ISOFLOC INBLAZEN

Isolatiemateriaal inblazen is onze specialiteit

Zoekt u naar een ervaren bedrijf dat vakkundig Isofloc kan inblazen? Maak kennis met InblaasNoord. Wij zijn al jaren bekwaam in het inblazen van het milieuvriendelijke Isofloc. Met dit isolatiemateriaal tussen uw muren, vloeren en plafond geniet u het hele jaar door van een optimaal klimaat in uw huis of bedrijfspand. Wenst u meer informatie over dit bijzondere isolatiemateriaal? Wilt u meer weten over onze werkwijze? Lees verder voor meer informatie over Isofloc inblazen of bel naar telefoonnummer 0512-363277.

Meer informatie over Isofloc

Zoals gezegd gebruiken wij als isolatiemateriaal Isofloc. Dit is een zeer milieuvriendelijk isolatiemateriaal. Het wordt gefabriceerd uit gerecycled krantenpapier. Dit maakt het uitermate duurzaam. Het is verder vochtregulerend, koelend, warmte-accumulerend, brandwerend, (geluids)isolerend en bestand tegen ongedierte. Omdat dit isolatiemateriaal gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten bevat, draagt het ‘t Nature Plus label. Dit is een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke producten in de bouw. Een laatste voordeel is dat u na het inblazen van dit isolatiemateriaal van een stukken lagere energierekening geniet. U bespaart tot wel 24%. Benader de specialisten van InblaasNoord voor meer informatie over isofloc inblazen.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Zo werkt het inblazen

Voordat wij beginnen met Isofloc inblazen, berekenen wij zorgvuldig hoeveel er nodig is. Hierdoor gaat er niets verloren. Zodra bekend is wat er gebruikt kan worden, pakken wij onze speciaal hiervoor uitgeruste inblaasmachines erbij. De specialisten van InblaasNoord werken enkel met gecertificeerde inblazers. Is het isolatiemateriaal eenmaal aangebracht? Dan wordt het in uw muren of tussen uw verdiepingsvloer en plafond samengeperst tot een optimale isolatielaag. Voor het aanbrengen van ons isolatiemateriaal is geen verbouwing nodig. Is isofloc inblazen waar u naar op zoek bent? Maak een afspraak met onze experts.

Voordelen van Isofloc

Als wij uw pand isoleren, dan geniet u van vele mooie voordelen. Hierbij een kleine opsomming:

  • U bespaart enorm op uw energiekosten
  • U heeft of geeft geen geluidsoverlast meer
  • U isoleert uw woning op milieuvriendelijke wijze
  • U hoeft uw woning of pand niet te laten verbouwen
  • U geniet te allen tijde van een aangenaam binnenklimaat

Wilt u gebruik maken van deze mooie voordelen? Laat dan isofloc inblazen door InblaasNoord. Wij vinden het voordeel dat u uw woning of pand niet hoeft te verlaten erg fijn voor de klant. Ook is isofloc inblazen goed voor het milieu. Het is een win win situatie.

Wanneer mogen wij Isofloc komen inblazen?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen en mogelijkheden van isofloc inblazen? Maak een afspraak met InblaasNoord. Stuur een e-mail met daarin uw vragen en wensen naar info@inblaasnoord.nl. Of bel direct naar 0512-363277. Wij komen graag isofloc inblazen.