ISOFLOC ISOLATIE

Behoefte aan professionele isolatie?

Als u op zoek bent naar Isofloc isolatie, dan bent u bij InblaasNoord aan het juiste adres. Onze specialisten zijn al jaren ervaren in het aanbrengen van deze milieuvriendelijke isolatie. Met behulp van Isofloc isolatie geniet u het hele jaar door van een optimaal klimaat in uw huis of bedrijfspand. Wilt u meer te weten komen over dit bijzondere isolatiemateriaal? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze? Lees verder voor meer informatie of bel naar telefoonnummer 0512-363277, zodat wij spoedig uw huis kunnen voorzien van Isofloc isolatie.

De voordelen van Isofloc

Isolatiemateriaal Isofloc biedt vele voordelen met zich mee. Zo is het zeer milieuvriendelijk en duurzaam. Het wordt namelijk gefabriceerd van de cellulosevezels uit gerecycled krantenpapier. Bovendien bevat dit isolatiemateriaal gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Hierdoor mag het ‘t Nature Plus label dragen. Dit is een internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke bouwproducten. Verder is ons isolatiemateriaal vochtregulerend, koelend, warmte-accumulerend, brandwerend, (geluids)isolerend en bestand tegen ongedierte. Tot slot geniet u na het inblazen van deze isolatie van een stukken lagere energierekening. Uw besparing kan oplopen tot wel 24%. Benader onze specialisten voor meer informatie en advies over onze duurzame isofloc isolatie.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Zo pakken wij de isolatie aan

Bij InblaasNoord hebben we een speciale werkwijze voor een isofloc isolatie. Alvorens wij beginnen met het inblazen, berekenen wij zorgvuldig hoeveel isolatiemateriaal er nodig is. Wij meten dan nauwkeurig de dikte en de structuur van uw muren op. Dit zorgt dat wij zeer economisch gebruiken kunnen maken van de cellulosevezels. Zo gaat er niks verloren. Zodra wij weten hoeveel er gebruikt kan worden, pakken wij onze speciaal hiervoor uitgeruste inblaasmachines erbij. Deze machines zijn uiteraard volkomen gecertificeerd. Is het isolatiemateriaal aangebracht? Dan wordt het in uw muren samengeperst tot een optimale isolatielaag. Dit geldt uiteraard ook als u isolatiemateriaal tussen een plafond en vloer wenst. Heeft u interesse in onze isolatie? Benader onze specialisten voor een afspraak of meer informatie over een isofloc isolatie.

De vele voordelen van Isofloc

Als wij uw pand isoleren, dan geniet u van vele voordelen. Wij wijzen u graag op enkele hiervan. U:

  • Bespaart enorm op uw energiekosten
  • Heeft of geeft geen geluidsoverlast meer
  • Isoleert uw woning op milieuvriendelijke wijze
  • Hoeft uw woning of pand niet te laten verbouwen
  • Geniet te allen tijde van een aangenaam binnenklimaat

Wanneer u kiest voor een isofloc isolatie van InblaasNoord profiteert u van de bovenstaande voordelen. Het is een win win situatie. U bespaard namelijk op uw energiekosten. Ook bespaard u uw buren en uzelf een hoop overlast. Door voor een isofloc isolatie te kiezen draagt u bij aan milieuvriendelijkheid. Een isofloc isolatie biedt meer voordelen dan nadelen. Neem contact op met InblaasNoord als u deze voordelen wilt ervaren.

Heeft u interesse in Isofloc isolatie?

Bent u geïnteresseerd in het isolatiemateriaal van Isofloc? Maak dan direct een afspraak met InblaasNoord. Dit kan per e-mail via info@inblaasnoord.nl. Bellen mag naar 0512-363277. Wij horen graag wat uw vragen, wensen en behoeften zijn. Dan voorzien wij uw woning of bedrijfspand met plezier van isofloc isolatie.