ISOLATIE CELLULOSE

Duurzaam isoleren met cellulose

Wilt u graag uw woning voorzien met isolatie met cellulose? Maak dan een afspraak met InblaasNoord. Wij bieden u de meest optimale mogelijkheden en voordelen dankzij het isolatiemateriaal Thermofloc. Met deze vorm van isolatie geniet u te allen tijde van een optimale behaaglijkheid. Heeft u interesse in onze oplossingen met cellulose? Wilt u dat wij bij u op bezoek komen om ons milieuvriendelijke isolatiemateriaal in uw muren te blazen? Bel dan naar telefoonnummer 0512-363277. Lees verder als u meer wilt weten over isolatie cellulose voor in uw woning.

Meer informatie over onze isolatie

Zoals gezegd gebruiken wij als isolatiemateriaal Thermofloc. Dit bestaat volledig uit vezels van cellulose. Deze vezels worden gemaakt van oud papier. Omdat Thermofloc daarnaast gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten bevat, is het te kwalificeren als Nature Plus. Nature Plus is het internationale keurmerk dat gegeven wordt aan milieuvriendelijke producten in de bouw en duurzame leefomgevingen. De isolerende werkwijze van Thermofloc werkt zowel op thermisch als akoestisch gebied. Daarbovenop werkt deze vorm van isolatie ook nog eens vochtregulerend. Tot slot ziet u al deze voordelen terug in uw energierekening. Deze kan namelijk tot wel 24% verlagen dankzij het toepassen van cellulosevezels. Is dit wat u wenst? Benader onze specialisten voor een afspraak.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Waarom kiezen voor isolatie cellulose?

Cellulosevezels dragen koelende en vochtregulerende eigenschappen. Het product kent een hoog warmte­accumulerend vermogen. Hierdoor zijn ruimten sterk gevrijwaard van binnendringende warmte. Dit maakt cellulosevezels zeer geschikt voor vertrekken die ’s zomers erg kunnen opwarmen, zoals vlieringen, slaapruimten onder dakbeschot en bedrijfshallen. Voor het aanbrengen van de cellulosevezels gebruiken wij gecertificeerde inblaasmachines. Omdat we alvorens het inblazen de structuren en wanddikte van de muren uitvoerig berekenen, kunnen we precies de juiste hoeveelheid vezels inblazen. Heeft u vragen hierover of wilt u dat wij bij u langskomen? Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens en ontvang uw informatie over de isoleringsoptie isolatie cellulose.

Voordelen van cellulose voor isolatie

Uw pand isoleren met cellulosevezels biedt u vele voordelen. Zo kunt u met dit isolatiemateriaal rekenen op:

  • Milieuvriendelijker isoleren
  • Verlaging van energiekosten
  • Aangenamer wonen en werken
  • Verbetering woonklimaat en akoestiek
  • Geen materiaalverlies, economisch in gebruik

Dit zijn vele voordelen om voor een isolatie cellulose van InblaasNoord te kiezen. Een isolatie van cellulose biedt niet alleen voor u voordelen, maar ook voor het milieu dankzij de duurzaamheid. Wilt u graag een goede isolatie? Neem dan isolatie cellulose. Neem contact op via de onderstaande gegevens.

Behoefte aan isolatie met cellulose?

Bent u geïnteresseerd in de voordelen en mogelijkheden van Thermofloc isolatie? Neem dan contact op met de specialisten van InblaasNoord. Stuur uw gegevens en wensen naar e-mailadres info@inblaasnoord.nl. Of neem direct persoonlijk contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 0512-363277. Wij informeren u graag over uw mogelijkheden van isolatie van cellulose.