ISOLATIE INBLAZEN

Uw specialist in isolatiemateriaal inblazen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat vakkundig isolatie kan inblazen? Maak dan kennis met InblaasNoord. Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden en voordelen van ons milieuvriendelijke isolatiemateriaal, genaamd Thermofloc. Met deze isolatie geniet u het hele jaar door van een optimale behaaglijkheid in uw huis of bedrijfspand. Wilt u meer weten over dit bijzondere isolatiemateriaal? Bent u benieuwd naar hoe wij dit inblazen? Lees verder voor meer informatie over isolatie inblazen of maak een afspraak via telefoonnummer 0512-363277.

Meer informatie over isolatie inblazen

Voor het isoleren van uw woning of bedrijfspand gebruiken wij Thermofloc als isolatiemateriaal. Dit bestaat volledig uit cellulosevezels. De bron van deze vezels is te vinden in oud papier. Recycling dus. Thermofloc bevat daarnaast gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Hierdoor is het te kwalificeren als Nature Plus. Nature Plus is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke producten in de bouw en duurzame leefomgevingen. Thermofloc isolatie werkt zowel op thermisch als akoestisch gebied. Daarnaast is het vochtregulerend. Tot slot geniet u na het inblazen van dit isolatiemateriaal van een stukken lagere energierekening. Benader onze specialisten voor meer informatie over uw isolatie inblazen.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Isolatie inblazen

Thermofloc is zeer geschikt voor zowel binnen- als buitenmuren. Het inblazen van dit isolatiemateriaal gebeurt met speciaal hiervoor uitgeruste inblaasmachines. De experts van InblaasNoord werken enkel met gecertificeerde inblazers. Alvorens we met het aanbrengen van de isolatie beginnen, berekenen we uitvoerig de structuren en wanddikte van de muren. Hierdoor kunnen we het isolatiemateriaal precies in de juiste hoeveelheid met slangen in de constructie blazen. Eenmaal aangebracht wordt het samengeperst tot een optimale isolatielaag. Wilt u ook Thermofloc in uw muren hebben? Maak een afspraak met onze specialisten en laat uw isolatie inblazen.

Waarom kiezen voor onze isolatie?

Als wij uw pand isoleren, met het kwalitatief hoogstaande Thermofloc, en met behulp van onze gespecialiseerde machines, geniet u van onder andere:

  • Lage energiekosten
  • Milieuvriendelijk isoleren
  • Aangenaam wonen en werken
  • Heerlijk woonklimaat en fijne akoestiek
  • Geen materiaalverlies vanwege onderzoek vooraf

Profiteer van deze voordelen en laat InblaasNoord uw isolatie inblazen. Het is voor zowel het milieu als voor u erg duurzaam. Minder vervuiling, meer recycling en lagere energiekosten. Laat uw isolatie inblazen door InblaasNoord.

Wilt u dat wij isolatie komen inblazen?

Heeft u interesse in de voordelen en mogelijkheden van Thermofloc isolatie? Neem dan contact op met InblaasNoord. Stuur uw wensen en eventuele vragen naar info@inblaasnoord.nl. Of neem persoonlijk contact met ons op door te bellen naar 0512-363277. Wij komen graag onze milieuvriendelijke isolatie inblazen bij uw woning.