NATUURLIJK ISOLATIEMATERIAAL

Natuurlijk isoleren biedt de uitkomst

Wilt u uw woning laten voorzien van natuurlijk isolatiemateriaal? Geef uw wensen dan door aan de specialisten van InblaasNoord. Wij zijn gespecialiseerd in het inblazen van milieuvriendelijk isolatiemateriaal. Hierdoor maken wij een intelligent isolatiesysteem van uw woning of bedrijfspand. Heeft u er ook behoefte aan het ‘s zomers aangenaam koel en ‘s winters lekker warm te hebben? Kies dan voor natuurlijk isoleren. Bel naar 0512-363277 voor een persoonlijke afspraak. Of lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van natuurlijk isolatiemateriaal.

Algemene informatie over ons isolatiemateriaal

De specialisten van InblaasNoord gebruiken Thermofloc om woningen en panden mee te isoleren. Thermofloc is een milieuvriendelijk materiaal, bestaande uit cellulosevlokken. De vlokken worden vervaardigd uit oud papier. Dit is niet het enige duurzame punt van Thermofloc. Het bevat namelijk gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Dit maakt het een natuurlijk bouwproduct. Hierdoor mag Thermofloc het label Nature Plus dragen. Enkel milieuvriendelijke bouwproducten krijgen dit internationale keurmerk. Als isolatiemateriaal is Thermofloc vochtregulerend, (thermisch en akoestisch) isolerend, brandwerend, warmte-accumulerend, koelend en bestand tegen ongedierte. Vanwege de natuurlijke isolatie kunt u tot wel 24% op uw energieverbruik besparen. Heeft u hier interesse in? Neem contact op met onze specialisten voor een afspraak of meer informatie over natuurlijk isolatiemateriaal.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Ook onze werkwijze is natuurlijk

Wij vinden het essentieel dat ons isolatiemateriaal van duurzame kwaliteit is. Dit uitgangspunt nemen wij ook graag mee in onze werkwijze. Zo berekenen wij zorgvuldig de structuur en de wanddikte van uw muren, voordat wij de cellulosevezels inblazen. Hierdoor weten we precies hoeveel we nodig hebben. Zo gaat er geen kostbaar materiaal verloren. Voor het inblazen van de cellulosevlokken gebruiken we speciaal hiervoor uitgeruste inblaasmachines. Uiteraard zijn deze volledig gecertificeerd. Eenmaal aanwezig in uw muren, worden de cellulosevezels samengeperst tot een optimale isolatielaag. Benader InblaasNoord voor meer informatie over onze werkwijze of ons natuurlijk isolatiemateriaal.

Ons isolatiemateriaal is meer dan alleen natuurlijk

Dat Thermofloc mooie, natuurlijke eigenschappen bevat, is uiteraard erg prettig. Maar u geniet van nog veel meer voordelen als u kiest voor deze duurzame isolatie. Zo draagt het bij aan het:

  • Verbeteren van uw woonklimaat
  • Verhogen van uw geluidsisolatie
  • Verlagen van uw energieverbruik

Kies daarom voor het natuurlijk isolatiemateriaal van InblaasNoord. U helpt mee aan een beter klimaat en wij helpen u aan zowel een lekker woonklimaat, en lagere energiekosten. Wij komen graag ons natuurlijk isolatiemateriaal bij u woning installeren. Neem contact op met onderstaande gegevens.

Behoefte aan natuurlijk isolatiemateriaal?

Bent u geïnteresseerd in ons isolatiemateriaal? Wij informeren u graag over uw mogelijkheden en de talloze voordelen van natuurlijk isolatiemateriaal. Maak een afspraak met onze specialisten. U bereikt InblaasNoord via info@inblaasnoord.nl en telefoonnummer 0512-363277. Wij voorzien uw woning of bedrijfspand graag van natuurlijk isolatiemateriaal.