OVER ONS

Inblaasnoord B.V. is een gecertificeerd isolatiebedrijf in het noorden van Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren van de houtskeletbouwsector¬†door middel van cellulose isolatie. Ons motto is dan ook: “Isoleren met gezond verstand” vanwege de gezonde eigenschappen van cellulose isolatie op het binnenklimaat. Hierbij maken wij gebruik van THERMOFLOC voor thermische en akoestische isolatie en renovatiewerkzaamheden. Onze missie is om Nederland te voorzien van een gezonder binnenklimaat zodat u optimaal kan genieten van uw leefomgeving.

Over ons
Inblaasnoord B.V. bestaat uit een klein, gemotiveerd team van enthousiaste en deskundige medewerkers. De medewerkers zijn volledig gecertificeerd voor het inblazen van cellulose isolatie. Regelmatig houden wij bijeenkomsten om de nieuwste ontwikkelingen te bespreken waardoor wij zeer betrokken zijn met elkaar. Echter zijn wij niet alleen onderling betrokken. Voor u als klant zijn wij zeer betrokken door vanaf de beginfase met u mee te denken over de juiste oplossing en te zorgen voor de perfecte afhandeling van uw project.

Cellulose isolatie
Wij gebruiken alleen natuurlijke en ecologische producten tijdens ons werk omdat wij het zeer belangrijk vinden dat u in een gezonde leefomgeving verblijft. Door het gebruik van cellulose wordt het vocht dat in de woning wordt geproduceerd via de scheidingsconstructie naar buiten gelaten. Op deze manier geniet u van een optimaal wooncomfort en leefklimaat. Vaak is deze manier van duurzaam isoleren duurder, maar met onze cellulose wordt duurzaam isoleren betaalbaar. De investering verdient zich vaak al terug na een aantal jaar.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze isolatieoplossingen. Wij staan u graag te woord en bieden advies op maat.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht