PASSIEF BOUWEN

Passief wonen is de toekomst

Heeft u interesse in passief bouwen? Dan vindt u in InblaasNoord uw duurzame en milieuvriendelijke partner. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van het juiste isolatiemateriaal. Hierdoor bouwen wij uw woning of bedrijfspand om tot een intelligent isolatiesysteem. U heeft het daardoor ‘s zomers aangenaam koel en ‘s winters lekker warm. Zonder de hulp van dure, milieubelastende of complexe verwarmingssystemen. Dit maakt passief wonen de toekomst. Wilt u hier alvast aan deelnemen? Bel naar 0512-363277 of lees verder om meer te weten te komen over passief bouwen.

Het bouwen van een passieve woning

Een pand passief bouwen is thermisch uiterst comfortabel. Dit wordt gerealiseerd door een zeer goede isolatie en kierdichting. Ook het ontbreken van thermische bruggen (koudebruggen) draagt bij aan dit behaaglijke binnenklimaat. De hoge kwaliteit binnenlucht wordt gecreëerd door de lage infiltratie van buitenlucht en een gebalanceerde ventilatie. Een ander groot voordeel van zo’n pand, is dat het een verwaarloosbaar lage warmtebehoefte heeft. Dit heeft als gevolg een extreem laag energiegebruik. U bespaart jaarlijks tot wel 24% op uw energiekosten. Wij maken uw pand passief door het aanbrengen van cellulosevlokken in uw muren en tussen uw plafond en een verdiepingsvloer. Cellulosevlokken zijn milieuvriendelijk, vochtregulerend, brandwerend, (geluids)isolerend, warmte-accumulerend, koelend en bestand tegen ongedierte. Leg contact met onze specialisten voor een afspraak of meer informatie over passief bouwen.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Passief wonen met ons isolatiemateriaal

Als isolatiemateriaal gebruiken wij het duurzame Thermofloc. Het bouwen van uw geïsoleerde muren gebeurt via InblaasNoord ook duurzaam. Zo berekenen wij eerst de structuur en wanddikte van uw muren. Zo weten wij precies hoeveel Thermofloc er in geblazen kan worden. Zo gaat er niets verloren. Vervolgens worden cellulosevlokken met slangen in de constructie geblazen. Hiervoor gebruiken wij enkel volledig gecertificeerde inblaasmachines. Eenmaal aangebracht in uw muren, wordt het isolatiemateriaal samengeperst tot een optimale isolatielaag. Vraag onze experts naar meer informatie hierover of naar advies over passief bouwen.

Gevolgen van duurzaam bouwen

Als u kiest voor de milieuvriendelijke isolatie van InblaasNoord, dan geniet u direct van de volgende mooie gevolgen:

  • Uw woonklimaat is verbeterd
  • Uw energieverbruik is verlaagd
  • Uw geluidsisolatie is verhoogd
  • Uw woning is milieuvriendelijker
  • Uw levenswijze is verduurzaamd

Wilt u graag deze voordelen ook ervaren? Kies dan voor passief bouwen. Wij van InblaasNoord staan voor u klaar. Neem contact met ons op via de onderstaande gegevens en hopelijk komen we snel passief bouwen bij uw woning of pand.

Lijkt passief bouwen u wel iets?

Laat u informeren door de experts van InblaasNoord over alle voordelen en mogelijkheden van duurzaam en passief bouwen. Maak een afspraak via info@inblaasnoord.nl of 0512-363277. Wij stellen ons graag beschikbaar voor het passief bouwen van uw woning of bedrijfspand.