PASSIEF HUIS

Passief wonen is duurzaam leven

Zou u graag willen wonen in een passief huis? InblaasNoord maakt het u mogelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van milieuvriendelijk en duurzaam isolatiemateriaal. Hiermee maakt u uw huis gereed voor de toekomst. Wij bouwen het namelijk om tot een intelligent isolatiesysteem. Dit zorgt ervoor dat u het ‘s zomers aangenaam koel heeft en ‘s winters lekker warm. En dat alles zonder de hulp van dure en milieubelastende verwarmingssystemen. Kortom, passief bouwen is de toekomst. Bent u hier al klaar voor? Bel 0512-363277 of lees wat een passief huis voor u kan betekenen.

Een duurzaam en energiezuinig huis

Een passief pand is thermisch volledig in balans. Dit komt door een zeer goede isolatie, sluitende kierdichting en het ontbreken van thermische bruggen (koudebruggen). Hierdoor wordt een lage infiltratie van de buitenlucht en een goede ventilatie van de binnenlucht gecreëerd. Dit samen zorgt voor een zeer behaaglijk binnenklimaat. Omdat de warmtebehoefte hierdoor erg laag is, is ook uw energiegebruik extreem laag. Alleen het aanbrengen van ons isolatiemateriaal in uw muren, kan u al een besparing tot wel 24% opleveren. Wij realiseren passief wonen door het inblazen van cellulosevlokken. Deze zijn milieuvriendelijk, vochtregulerend, brandwerend, (geluids)isolerend, warmte-accumulerend, koelend en bestand tegen ongedierte. Maak een afspraak voor meer informatie.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Passief bouwen doen wij zo

Wij gebruiken het duurzame Thermofloc als isolatiemateriaal. Voordat wij dit aanbrengen in de muren van uw huis, berekenen wij de structuur en wanddikte van deze muren. Zo weten wij precies hoeveel isolatiemateriaal er ingeblazen kan worden. Daardoor gaat er niets verloren. Als tweede stap worden de cellulosevlokken met slangen in de constructie geblazen. Dit gebeurt uiteraard met volledig gecertificeerde inblaasmachines. Zodra de Thermofloc is ingeblazen, wordt het samengeperst tot een optimale isolatielaag. Wilt u nog meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.

Als u woont in een duurzaam huis

Na het aanbrengen van onze milieuvriendelijke isolatie, geniet u van onderstaande aantrekkelijke gevolgen:

  • Uw energieverbruik is aanmerkelijk verlaagd
  • Uw woning is merkbaar milieuvriendelijker
  • Uw woonklimaat is aanzienlijk verbeterd
  • Uw levenswijze is enorm verduurzaamd
  • Uw geluidsisolatie is danig verhoogd

Kies ook voor een passief huis

Wonen in een duurzaam en milieuvriendelijk huis is de toekomst. Laat u informeren door de experts van InblaasNoord over alle voordelen en mogelijkheden. U kunt ook direct een afspraak maken via info@inblaasnoord.nl of 0512-363277. Wij bespreken graag met uw wensen, eisen en behoeften aangaande een passief huis.