PASSIEFHUIS BOUWEN

Wonen in een passiefhuis is de toekomst

Wilt u een passiefhuis laten bouwen? Maak kennis met InblaasNoord, uw duurzame partner. Onze specialisatie ligt in het aanbrengen van het juiste isolatiemateriaal. Wij bouwen graag uw woning of bedrijfspand om tot een intelligent isolatiesysteem. Wij zorgen ervoor dat u het ‘s zomers aangenaam koel heeft en ‘s winters lekker warm. En dat allemaal zonder de hulp van dure en milieubelastende verwarmingssystemen. U begrijpt, wonen in een passiefhuis is de toekomst. Wilt u hier al aan deelnemen? Bel naar 0512-363277 en laat ons uw passiefhuis bouwen.

Zo bouwen wij uw passieve woning

Een passiefhuis staat bekend om zijn thermisch comfortabele eigenschappen. Zo’n woning heeft een zeer goede isolatie en kierdichting. Ook zijn er geen thermische bruggen (koudebruggen). Dit alles draagt bij aan een behaaglijk binnenklimaat. Vanwege een lage infiltratie van de buitenlucht en een gebalanceerde ventilatie geniet u van een hoge kwaliteit binnenlucht. De warmtebehoefte van uw passiefhuis is daardoor verwaarloosbaar. Dit resulteert in een extreem laag energiegebruik. Hierdoor kunt u jaarlijks besparen tot wel 24% op uw energiekosten. Onze vakmensen kunnen cellulosevlokken aanbrengen in uw muren en tussen uw plafond en een verdiepingsvloer. Ze werken overal vochtregulerend, brandwerend, (geluids)isolerend, warmte-accumulerend en koelend. Maak een afspraak met onze specialisten.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Het juiste isolatiemateriaal voor een passiefhuis

Wij isoleren uw woning graag met het duurzame Thermofloc. Niet alleen dit product is milieuvriendelijk. Ook het bouwen gebeurt via ons volledig duurzaam. Zo berekenen onze specialisten eerst de structuur en wanddikte van uw muren. Hierdoor weten we precies hoeveel Thermofloc er nodig is voor het isoleren. Volgens deze werkwijze gaat er geen kostbaar isolatiemateriaal verloren. De cellulosevlokken worden vervolgens met slangen van volledig gecertificeerde inblaasmachines in uw muren geblazen. Zodra het isolatiemateriaal in uw muren is aangebracht, wordt het samengeperst tot een optimale isolatielaag. Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

De effecten van duurzaam bouwen

Laat u uw woning passief, milieuvriendelijk en duurzaam maken door te kiezen voor onze isolatie? Dan geniet u straks van de volgende effecten:

  • Verbeterd woonklimaat
  • Verlaagd energieverbruik
  • Verhoogde geluidsisolatie
  • Verduurzaamde levenswijze
  • Toekomstbestendige woning

Laat uw passiefhuis bouwen door ons

Heeft u interesse in het laten bouwen van een duurzame woning? Schakel hiervoor dan InblaasNoord in. Wij informeren u graag over alle voordelen en mogelijkheden van duurzaam wonen. Benader ons via info@inblaasnoord.nl of 0512-363277. Dan bespreken wij graag wat voor een passiefhuis wij mogen bouwen voor u.