PASSIEF HUIS

Toekomstbestendig wonen

Bent u geïnteresseerd in een passiefhuis? Schakel dan de ervaren specialisten van InblaasNoord in. Wij vormen uw duurzame partner in het inblazen van het juiste isolatiemateriaal. Wij bouwen uw woning om tot een intelligent isolatiesysteem. Wilt u het ‘s zomers aangenaam koel en ‘s winters lekker warm hebben? Zonder gebruik te hoeven maken van dure en milieubelastende verwarmingssystemen? Kies dan voor onze duurzame oplossingen. Benader ons via telefoonnummer 0512-363277. Wij realiseren graag uw ideale passiefhuis.

Een passiefhuis bevat de juiste isolatie

Een passiefhuis is een huis met een zelfregulerend binnenklimaat. De thermisch comfortabele eigenschappen van zo’n woning zijn zeer behaaglijk, duurzaam en toekomstbestendig. Dit begint bij een zeer goede isolatie en ventilatie. Daarnaast heeft u geen last van thermische bruggen (koudebruggen). De infiltratie van de buitenlucht is aanmerkelijk laag. Hierdoor blijft de binnenlucht van zeer goede kwaliteit. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat de warmtebehoefte van uw huis verwaarloosbaar is. Hierdoor kunt u tot wel 24% op uw energieverbruik besparen. Wij realiseren deze natuurlijke isolatie door cellulosevlokken aan te brengen in uw muren en tussen uw plafond en een verdiepingsvloer. Lees verder voor meer informatie over onze werkwijze.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Het isoleren van uw passiefhuis

Het isoleren van uw passiefhuis doen wij met het duurzame Thermofloc. Naast thermisch isolerend is dit isolatiemateriaal vochtregulerend, brandwerend en geluidsisolerend. Het bestaat uit cellulosevlokken, gemaakt van oud papier. Ook de manier van aanbrengen is milieuvriendelijk. Eerst berekenen onze specialisten de structuur en wanddikte van uw muren. Hierdoor weten zij precies hoeveel Thermofloc er nodig is voor het isoleren. Zo gaat er geen isolatiemateriaal verloren. Vervolgens blazen volledig gecertificeerde inblaasmachines de cellulosevlokken in uw muren. Eenmaal ingeblazen, worden de cellulosevlokken samengeperst tot een optimale isolatielaag. Is dit ook wat u wenst in uw woning? Benader ons voor een afspraak.

De gevolgen van een passiefwoning

Nadat u een passiefwoning heeft laten bouwen door onze specialisten, geniet u van diverse mooie gevolgen. Zo heeft u straks een:

  • Prettiger woonklimaat
  • Lager energieverbruik
  • Betere geluidsisolatie
  • Milieuvriendelijke levenswijze
  • Duurzaam huis

Kies ook voor een passiefhuis

Bent u overtuigd van de ecologische en economische voordelen van een passiefhuis? Kies dan ook voor zo’n duurzame en milieuvriendelijke woning. Laat deze realiseren door de vakmensen van InblaasNoord. U schakelt ons in door te bellen naar 0512-363277 of te mailen naar info@inblaasnoord.nl. Wij bouwen graag uw ideale passiefhuis.