PASSIEFWONING

Passief wonen is de toekomst

Heeft u interesse in een passiefwoning? Laat u informeren en begeleiden door de specialisten van InblaasNoord. Wij zijn graag uw duurzame partner in het aanbrengen van het juiste isolatiemateriaal. Wij maken van uw woning een intelligent isolatiesysteem. Daardoor heeft u het ‘s zomers aangenaam koel en ‘s winters lekker warm. Laat die dure en milieubelastende verwarmingssystemen links liggen. Kies voor duurzame oplossingen. Benader ons via telefoonnummer 0512-363277 en laat ons uw passiefwoning realiseren.

Een passiefwoning dankzij de juiste isolatie

Een passiefwoning is een huis dat een zelfregulerend binnenklimaat heeft. Wonen in zo’n huis met thermisch comfortabele eigenschappen is zeer behaaglijk, duurzaam en toekomstbestendig. Zo heeft zo’n woning een zeer goede isolatie en ventilatie. Tegelijkertijd heeft u geen last van thermische bruggen (koudebruggen). De infiltratie van de buitenlucht is zeer laag. De binnenlucht is en blijft daardoor altijd van zeer goede kwaliteit. Dankzij deze eigenschappen is de warmtebehoefte van uw huis verwaarloosbaar. Uw energiegebruik en daarmee uw energierekening daalt daardoor tot wel 24%. Deze isolatie is te verwezenlijken door cellulosevlokken aan te brengen in uw muren en tussen uw plafond en een verdiepingsvloer. Naast thermisch isolerend zijn deze vlokken vochtregulerend, brandwerend en geluidsisolerend. Maak een afspraak met InblaasNoord voor meer informatie of advies over een passiefwoning.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Het isolatiemateriaal voor uw passiefwoning

Voor het isoleren van uw passiefwoning gebruiken wij het duurzame Thermofloc. Dit product is milieuvriendelijk ontwikkeld, bestaat uit cellulosevlokken – gemaakt van oud papier, en is duurzaam aan te brengen. Onze specialisten berekenen namelijk eerst de structuur en wanddikte van uw muren. Hierdoor is precies bekend hoeveel Thermofloc er nodig is voor het isoleren. Zo gaat er geen kostbaar isolatiemateriaal verloren. Met slangen van volledig gecertificeerde inblaasmachines worden de cellulosevlokken in uw muren geblazen. Eenmaal in uw muren, worden de vlokken samengeperst tot een optimale isolatielaag. Benader ons via onderstaande contactgegevens voor meer informatie of vraag advies over een passiefwoning.

Als u kiest voor een passiefhuis

Wonen in een passiefhuis biedt u verschillende mooie voordelen op. Hieronder een kleine opsomming van enkele aantrekkelijke effecten:

  • Beter woonklimaat
  • Lager energieverbruik
  • Hogere geluidsisolatie
  • Duurzame levenswijze
  • Toekomstbestendig huis

Wilt u gebruik maken van deze aantrekkelijke voordelen? Kies dan voor een passiefwoning geïsoleerd door InblaasNoord. Wij zijn een groot voorstander van een passiefwoning omdat deze erg duurzaam zijn. Zowel het milieu als u houdt er dus voordelen aan over. Neem vandaag nog contact op en ontvang informatie over een passiefwoning en de mogelijkheden in uw pand.

Een passiefwoning biedt de uitkomst

Wilt u graag wonen in een duurzame passiefwoning? Geef uw wensen dan door aan de vakmensen van InblaasNoord. Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden en voordelen van duurzaam wonen. Schakel ons in voor het isoleren van uw huis. Dit kan via info@inblaasnoord.nl of 0512-363277. Wij helpen u graag aan een toekomstbestendige passiefwoning.