PLAFOND GELUIDSISOLATIE

Geluidsoverlast via uw plafond?

Bent u op zoek naar plafond geluidsisolatie? Omdat u last heeft van geluidsoverlast via uw plafond? Schakel dan de experts van InblaasNoord in. Wij werken met cellulose als isolatiemateriaal. Dit isolatiemateriaal is uitermate geschikt als geluidsisolatie. Bent u benieuwd naar ons isolatiemateriaal? Of wilt u weten hoe wij te werk gaan? Lees dan verder voor meer algemene informatie. Of maak direct een afspraak via telefoonnummer 0512-363277. Dan informeren wij u graag over onze plafond geluidsisolatie.

Hoe geluid zich verplaatst via een plafond

Als u last heeft van geluid via uw plafond, dan is er sprake van luchtgeluid. Gelukkig is er een prima manier om dit geluidsoverlast te dempen. En wel door het inblazen van cellulose. Wij informeren u graag waarom. Luchtgeluid plant zich voort via de lucht. Vervolgens verplaatst deze zich via vloeren, plafonds en muren naar andere ruimtes. Veel voorkomende geluiden die op deze manier verspreiden zijn harde muziek, pratende mensen of het geluid uit een televisie. Door een geluidsabsorberend materiaal in uw plafond aan te brengen, kan het geluid geen doorgang meer vinden tot uw ruimte. Neem contact met ons op voor meer informatie over plafond geluidsisolatie.

Direct contact

Uw naam (*)

Uw email (*)

Telefoonnummer (*)

Uw bericht

Natuurlijk isolatiemateriaal

Wij gebruiken Thermofloc als geluidsisolatie

Een holte ruimte functioneert als een klankkast. Het vergroot de geluiden die zich verspreiden als luchtgeluid alleen maar. Om dit tegen te gaan blazen wij graag isolatiemateriaal in deze holle ruimtes. Hiervoor gebruiken wij Thermofloc. Dit isolatiemateriaal is milieuvriendelijk. Ten eerste bestaat het uit cellulosevlokken, gemaakt van oud papier. Daarnaast bevat het gegarandeerd geen boorzouten en ammoniumzouten. Dankzij deze milieuvriendelijke aspecten mag dit isolatiemateriaal het label Nature Plus dragen. Nature Plus is het internationale keurmerk voor milieuvriendelijke bouwproducten. Verder is Thermofloc vochtregulerend, warmte-accumulerend, koelend en zeer energiebesparend. Bent u al overtuigd? Neem contact met ons op en ontvang informatie over plafond geluidsisolatie.

Waarom geluidsisolatie middels cellulose?

Cellulose biedt u een optimale isolatie. Maar dat is nog niet alles. Wij sommen graag wat mooie voordelen op in enkele woorden:

  • Milieuvriendelijk
  • Geluidsisolerend
  • Energiebesparend
  • Klimaatbeheersend
  • Materiaalbesparend

Spreken deze voordelen u aan? Schaf dan een plafond geluidsisolatie aan van InblaasNoord. Wij zijn erg voorstander van een plafond geluidsisolatie omdat het voor u ideaal is, maar ook voor het milieu. Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. Neem contact op met een collega van InblaasNoord en kies voor plafond geluidsisolatie.

Interesse in plafond geluidsisolatie?

Heeft u behoefte aan de vele voordelen van Thermofloc geluidsisolatie? Maak dan een afspraak met de specialisten van InblaasNoord. U kunt uw vragen en wensen vrijblijvend opsturen naar e-mailadres info@inblaasnoord.nl. Of benader ons direct via telefoonnummer 0512-363277. Dan informeren wij u graag over alle mogelijkheden en voordelen van plafond geluidsisolatie met Thermofloc.